RORO ENEN

Vacanțe în România

Litoral România

Delta Dunării

Litoralul românesc  este considerat cea mai importantă zona turistică românească, „riviera” românească având o lungime de 50 de km si este făcută dintr-un lanţ continuu de staţiuni, câteva dintre ele balneoclimaterice. Delta Dunării, cu peisajele sale care îți taie răsuflarea și biodiversitatea sa uimitoare, este paradisul oricărui turist îndrăgostit de natură.

Munte România

 Turism/Cultură&Tradiții în România

Munţii Carpaţi şi staţiunile montane din România vă oferă un spaţiu relaxant unde se pot trăi experienţe de neuitat. Chiar dacă suntem la începutul mileniului trei, într-o Europă ultratehnologizată, România continuă să își întâmpine oaspeţii cu satele sale în care chiar și peisajul, credința și tradițiile respiră o atmosferă arhaică.

 Cazare în România

 Turism medical

Pentru fiecare zonă turistică vă oferim informații complete privind condițiile de cazare și prețurile serviciilor turistice oferite; sunt cuprinse hoteluri, pensiuni, cabane, vile particulare, case de vacanță, apartamente închiriate, în regim hotelier, din toate zonele turistice, din cele mai cunoscute stațiuni de schi ale României, din orașele românești  precum și de la mare. Majoritatea pacientilor străini, care beneficiază de  serviciile medicale din România, apelează la spitalele și clinicile medicale private și de stat din România. Cei mai mulți dintre pacienții străini provin din celelalte state ale Uniunii Europene și au acces în România la servicii de calitate la costuri mult mai mici.

Excursii montane

 Istorie & Cultură

Cu orice ochi alegeți să priviți muntele, cel de legendă sau cel al științei, călătoriile făcute în ROMÂNIA  sunt de neuitat, sentimentul de explorator apărând de la primii pași. Aflată la răscrucea civilizațiilor, dăruită cu o natură armonioasă, ROMÂNIA  a adus ființa sa specifică în concertul istoriei și culturii universale, stând mărturie unei istorii pe cât de frământate pe atât de glorioase.

 Tur de oraș

 Gastronomie

Pornește cu noi într-o lume a cunoașterii…și fiecare oraș vizitat îți va încânta ochii cu vestigiile istorice, monumentele și clădirile de renume și nu numai. Cu un potențial imens, GASTRONOMIA ROMÂNEASCĂ, este un melanj de savoare și culori, de obiceiuri și tradiții.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Formular cerere oferta

Apeleaza serviciul “Cerere oferta “pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta  pe care o doresti. Te rugam sa completezi toate campurile formularului!


Lasă un răspuns