RORO ENEN

Vacanțe în străinătate

Exotic

Programe seniori

Mergi în cele mai frumoase destinatii exotice: Bali, Mauritius, Maldive, Mexic, Singapore, Thailanda, India, China, Punta Cana, Sri Lanka Vă oferim programe speciale pentru seniori, dar și alte varste în destinații diverse la cele mai bune tarife: Cipru, Spania, Mallorca, Israel, Italia, Portugalia, etc.

Vacanțe/Charter

City Break

Fie că sunteți în căutarea unei pauze într-un “All Inclusive” o stațiune sau ați prefera să petreceți timpul cu familia într-un mic hotel intim, agenția noastră vă stă la dispoziție cu o gamă variată de vacanțe de familie. Cautați un tur cultural?  Vreți să mergeți într-o călătorie unde să descoperiți locuri noi și interesante? Alături de noi și de un ghid profesionist, îți întregești cultura generală ușor și plăcut.

Cazare

Transferuri / Rent a Car

Mii de hoteluri, apartamente, studiouri, vile și pensiuni agroturistice sunt disponibile pentru cazare. Fie că sunteți un cuplu care dorește să închirieze o mașină sau un grup în câutarea unui transfer putem să vă ajutăm în a finaliza solicitarea în cel mai eficient mod. Când ați închis telefonul, mașina pe care o vreți este deja în drum spre dumneavoastră.
Serviciul este disponibil la cerere, pe orice rută, în România. Mașinile se pot închiria cu șofer sau fără.  Rezervarea unui loc se poate face telefonic, la  numărul de telefon: +4 0740146430 sau  pe e-mail la office@eurogotravel.ro

Parcuri de distracție

Spa & Wellness

Vesele și pline de însuflețire, uneori adevarate minuni de arhitectură și tehnologie, parcurile de distracții sunt un element obișnuit în “peisajul” contemporan. Saună & înnot, masaj și tratamente de ralaxare: agenția noastră vă oferă nenumărate posibilități pentru o pauză de relaxare, din când în când.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Formular cerere oferta

Apeleaza serviciul “Cerere oferta “pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta  pe care o doresti. Te rugam sa completezi toate campurile formularului!


Lasă un răspuns