Zboruri directe Bucuresti-Croatia

Croatia Airlines introduce zboruri directe catre Bucuresti.

Veste buna pentru romanii care doresc sa viziteze Croatia. In perioada sezonului estival pot zbura din Bucuresti de trei ori pe saptamana catre destinatii turistice de pe litoralul croat.
Croatia Airlines a introdus in programul de vara zboruri internationale directe intre Zagreb si Bucuresti (Aeroportul Henri Coanda), aceasta fiind de asemenea o premiera in istoria companiei. Zborurile incep in data de 19 mai, capitala Croatiei si cea a Romaniei fiind asadar conectate de trei ori pe saptamana – in zilele de luni, miercuri si vineri. Biletele de retur sunt disponibile la un pret promotional ce incepe de la 149 euro, iar pasagerii din Split, Dubrovnik, Pula si Zadar pot zbura in Bucuresti (via Zagreb) la un pret incepand de la 179 euro.

– Zboruri retur

Bucuresti – Zagreb de la 149 E
Bucuresti – Dubrovnik de la 179 E
Bucuresti – Split de la 179 E
Bucuresti – Zadar de la 179 E
Bucuresti – Pula de la 179 E

Conditii

Preturile fac referire la zborurile retur prin intermediul Croatia Airlines si includ taxe de aeroport si Taxa de Servicii Bilete.
O taxa suplimentara se va aplica pentru procurarea biletului la birourile de vanzare bilete Croatia Airlines sau telefonic.
Perioada de calatorie: 19 mai – 13 octombrie (in zilele de luni, miercuri si vineri)
Sejur minim: 3 zile sau weekend
Sejur maxim: –
Modificari: admise contra cost
Returnare bani: nu este admisa (exceptand o parte din taxele de aeroport)
Numarul de locuri disponibile la preturile mai sus mentionate sunt limitate pentru fiecare zbor.
Preturile pot varia datorita unor schimbari ale taxelor de aeroport.

Incluse de asemenea in pret:

bagaj
mancare si bautura
rezervare loc online
web check-in

Asadar cei care vor sa-si petreaca vacanta de vara in Croatia, acum pot zbura direct din Bucuresti catre litoralul croat. Mai multe informatii si rezervari pe croatiaairlines.com